Ordningshållning

Ordningshållning

I miljöer dit där allmänheten äger tillträde kan man använda sig av ordningsvakter. Ordningsvaktens uppgift är att upprätthålla den  allmänna ordningen på platser där man är förordnad av polis att göra detta. Defencias ordningsvakter har stor erfarenhet av att jobba med människor och högsta prioritet ligger alltid på att prata människor tillrätta och lösa problem utan onödiga konflikter.

Ordningsvakter kan användas för centrumbevakning, rättsliga förhandlingar, köpcentrum och platser där mycket människor är i rörelse som torg eller kollektivtrafik.

Ordningsvakter kan även användas på nattklubbar, restauranger och hotell, när man arbetar i denna miljö så sätter vi största vikt vid att    man jobbar med en hög servicemedvetenhet och framförallt skapar ett bra första intryck då ofta ordningsvakterna fungerar som vår uppdragsgivares ansikte utåt

Samtliga ordningsvakter har grundläggande sjukvårdsutbildning i det fall att skada på person skulle uppstå och är vana att jobba med service.

Denna tjänst kan även beställas genom vårt systerföretag, Defencia Security AB, vid fördel när det gäller större evenemang eller nattklubb. Maila oss så förmedlar vi kontaktuppgifter.